Minden találkozás mögött egy élmény!

ÉV
0
TALÁLKOZÁS
0 +
FELISMERÉS
0 ...

Személyes konzultáció

“Attilával rengeteget beszélgettünk az elmúlt években a világ dolgairól, az életről, feladatokról, döntésekről, örömről, bánatról. Én kicsit racionálisabban, elemzősebben (de női empátiával), ő jóval spirituálisabban (és férfias határozottsággal) közelít, de mivel képes ráhangolódni a beszélgetésre és őszintén, bizalommal, nyitottsággal figyelünk egymásra, így a kezdetben esetleg eltérő nézőpontjaink végül egy új, tudatosabb irányba visznek.” 

L. Linda

Tanácsadás

“Több hónapja dolgozom együtt Attilával, és minden egyes közös alkalom egy újabb és újabb felismerés. Az a bizonyos “Hű de jó, hogy már megint beszéltünk” érzés! Az elmúlt időszakban teljesen más képem lett a vállalkozásomról, és kezdek tisztán látni a céljaimat illetően. Hogyan teszi mindezt? Lazán, könnyedén és folyamatos figyelemmel és fókusszal. Meg persze kérdéseket tesz fel, és ezeket újabb kérdések követnek, hogy aztán ezek hogyan kapcsolják fel a kapcsolókat a fejemben az már egyszerűen mágia! Nagyon nagy mázli, hogy megismertelek! Bár most már tudom, hogy véletlenek nincsenek 😉 “

K. Csaba

Mentoring

Számtalan felismerést köszönhetek Attilának, amit végtelen türelemmel és bölcsességgel kivárt! Hiszem, hogy egy lélek fejlődését egy magasabb szinten álló lélek képes segíteni, s békét csak az képes teremteni aki maga is békében van a világgal, beleértve Önnön magát is. Hiszem, hogy a teljes elfogadást az képes hitelesen közvetíteni, aki maga is képes a történések feltétel nélküli befogadására, s a jelenben való lét megéléséhez a múlt lezárása, s a jövőbe vetett korlátlan hit szükséges.

🙏🏼 Hálásan köszönöm, hogy a spirituális utamon társul szegődtél!”

Sz. Szilvi

Tréning

Attiláról kedves emlékek, élmények jutnak eszembe 😊 Az a tiszta, őszinte nyitott személyisége ami a lényéből fakad, az a nyugalom egyedi, s a mai világunkban igen ritka. Szakmai, gyakorlati tudását alázattal, a hallgatók igényei szerint és szintjén adja át. Rugalmas, érdekli mások véleménye, nem csak meghallgatja azt, és utat mutat, hanem a választás jogát is meghagyja. Tetszik benne, hogy szabad lelki síkon él, mer Önmaga lenni. Csak ilyen pozitívumot tudtam írni, ilyen képet tudok festeni rövid, ám annál élménydúsabb együttműködésünk kapcsán. 😊

Sz. Ilona

Ne vágyakozz, tedd meg ma az első lépést a boldogságod felé!

Az első beszélgetés/találkozó díjmentes!

 Mivel még nem ismerjük egymást, ezért teljesen természetes, hogy nem ugrasz fejest az ismeretlenbe. Az első óra alatt kiderül, hogy tudunk-e együtt dolgozni majd az elkövetkezőekben. A találkozók a számodra megfelelő módon történhetnek: személyesen, telefonon és akár online is.

Kérlek, add meg az adataid, nemsokára jelentkezem! Ha észrevételed ill. kérdésed van, akkor azt is jelezd felém, várhatóan 1-2 munkanapon belül fogok tudni válaszolni rá.

Remélem, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!